Как да направя поръчка?

Как да направя тениска по ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН?

УПЪТВАНЕ:

  1. В категория ПРОДУКТИ от падащото меню  избирате желаната категория – Детски, Дамски или Мъжки  – пример „Печат Дамски Текстил”
  2. Зареждат се всички продукти от категорията, избирате желаният продукт.
  3. Когато сте в избраният от вас продукт , освен че може да закупите продукта без печат може и да създадете свой дизайн – избирайки бутона СЪЗДАЙ СВОЙ ДИЗАЙН, се зарежда графичния редактор с чиято помощ може да прикачите желаният от вас дизайн или да напишете текста, който искате да бъде отпечатан
  • Първа стъпка е избора на цвят. С помощта на мишката кликвате върху опцията в черната лента  „ИЗБЕРИ ЦВЯТ” – отваря се падащо меню с налични цветове, избирате желания от вас цвят.
  • Следваща стъпка е да изберете къде желаете да бъде поставена щампата. В  долната лява част на продуктовият дизайнер се намират изгледите на продукта в лице и гръб. С мишката избирате желаният изглед на лице или гръб.

  1. След като сте избрали къде искате да бъде поставена щампата Кликвате с мишката в черното поле над дизайнера  върху ДОБАВЯНЕ НА КАРТИНКА. Отваря се нов прозорец в който кликвате с мишката  върху стрелката и добавяте файла които желаете да се отпечата.

  1. Когато сте поставили картинката и я виждате върху тениската с мишката кликвате върху нея и виждате опции, с които може да променяте размера на картинката, позиционирането, ляво дясно центрирано и т.н.

  1. Стъпките за поставяне на текст върху тениската са аналогични както при изображението. С помощта на мишката избирате от черното поле над дизайнера ДОБАВЯНЕ НА ТЕКСТ, зарежда се нов прозорец в които изписвате желания текст.

  1. По същият начин кликвате върху текста който вече виждате върху тениската и виждате опции с помощта на които може да променяте неговия цвят, големина, шрифт, позициониране и др.

  1. Когато сте готови с ИНДИВИДУАЛНИЯТ ДИЗАЙН на вашата тениска избирате желания размер. Всяка тениска се изработва индивидуално за всеки клиент и замяна не се предлага, за това препоръчваме преди да поръчате дадена щампа първо да проверите размерите на продукта, на които желаете да бъде поставена щампа. Към всеки продукт има описание и посочена таблица с размери. Избирате количество и добавяте в кошницата. Готови сте да завършите поръчката – когато сте в кошницата и сте готови да приключите поръчката избирате опциите за доставка, до адрес или офис на Еконт. Ако сте избрали доставка до офис на Еконт, посочвате адреса на офиса на Еконт, ако сте избрали доставка до адрес посочвате адреса до който желаете да бъде доставена поръчката.