За нас

Принт енд Гоу ЕООД e фирма, занимаваща се с печатна и търговска дейност в сферата на рекламата чрез директен пълноцветен печат.
Онлайн магазинът Print and Go предлага памучни текстилни продукти с и без печат на едро и дребно, щампи по индивидуален или готов дизайн от нашата галерия. При нас може да намерите богато разнообразие от продукти, на които да сложите снимка, картинка или текст по Ваш избор.
Екипът на Print and Go се състои от млади, енергични и амбициозни хора, натрупали опит както с индивидуални, така и с корпоративни клиенти.
Print and Go предлага иновативни решения за своите корпоративни клиенти (магазини, ресторанти, заведения, училища, детски градини,организации, казина и др.), независимо от размера на планираната инвестиция.
За да осигурим възможно най-добро качество на артикулите, поръчани при нас за печат, използваме професионален DTG принтер Epson SureColor F2000, който се използва в производството на малки и средни серии. Това е най – новата технология, при която мастилото се отпечатва директно върху тъканта. Усещането при допир е все едно печата е част от материята. Използваните мастила са на водна основа и са абсолютно безвредни.
Освен че впечатляват визуално, мастилата са нежни при контакт с кожата. Те са отличени със сертификация от Oeko-Tex Standard 100, което означава, че не съдържат каквито и да било вредни субстанции.