Видове печат

  • Директен печат

Професионален DTG принтер за печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2000 е най- новата технология за печат на памучни материи и материали като: тениски, детски бодита, блузи, потници и др.
При този вид технология, принтерът впръсква мастило директно в материята , след което се изпича на висока температура и по този начин запечатва изображението по тъканите на текстила . Мастилата Epson UltraChrome DG са нежни при контакта с кожата Ви и са отличени със сертификация от Oeko-Tex Standard 100, което означава, че не съдържат каквито и да било вредни субстанции. Печата става дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква или отлепва . Може да се прилага , както на бели и светли, така и на черни и цветни материи. Няма ограничения в цветовете, има възможност за професионален краен резултат с фотографско качество. При допир, продукта запазва усещането за мекота и гъвкавост. При този вид услуга, може да се отпечатват, както единични бройки, така и малки и големи тиражи. Максималният размер на печат – 35-40 см.
Състав на текстила – минимум 50 – 60% памук. Работим с налични текстилни продукти, както и с материали на клиента.

  • Ситопечат

Ситопечатът,   е печат който може да се  прилага върху голям избор  многоцветни, изкуствени и естествени материи и материали.  Този вид печат има широко разпространение, както в модния, така  и в рекламния  бизнес.  Подходящ е  за рекламен текстил, като тениски, блузи, суичъри, работно облекло, дъждобрани, чанти, рекламни сувенири и др. Ситопечата е подходящ за печат на надписи и лога в по-големи тиражи, цената се сформира от тиража, броя цветове в дизайна (до 5 цвята) и размера на файла.

  •  Щампи с  Флок и Флекс фолиа

Технологията е подходяща за декорация на дрехи и аксесоари – щампи, надписи, емблеми върху тениски, чанти и др.  Текстилните фолиа са подходящи за  многопластови апликации, предлагайки множество комбинации от цветове и ефекти.